Retourneren of ruilen

Het kan voorkomen dat je een bestelling wil retourneren of ruilen. Bijvoorbeeld als een item niet aan je verwachtingen voldoet of een andere reden. Tot 14 dagen na ontvangst heb je het recht om jouw bestelling zonder opgave van reden te annuleren of ruilen.

Hiervoor meld je jouw retourzending aan via info@koosjedesign.nl, vermeld hierbij altijd je naam, ordernummer en eventueel de reden van retour. Na deze melding heb je opnieuw 14 dagen de tijd hebt om het product op eigen kosten retour te sturen naar:

Koosje Design
Drostenhuis 6
7142 JZ GROENLO

BELANGRIJK: het product dient ongebruikt en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd te worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen die ontstaan tijdens het retour sturen.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten (geldt niet voor de retourzending) binnen 14 dagen teruggestort, mits het product in goede orde ontvangen is.

Customized

Gepersonaliseerde producten waar je iets (naam, datum of iets anders) op hebt laten drukken, worden speciaal naar jouw wens gemaakt. Het herroepingsrecht voor retouren en ruilen is in dit geval niet van toepassing, de verkoop is definitief.

© 2017 - 2021 Koosje Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel