Privacybeleid

Versie: 20 juli 2018

Jouw privacy is voor Koosje Design van groot belang, wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In ons privacybeleid leggen we uit wat we doen met jouw persoonsgegevens.

Ons privacybeleid
Deze webshop is ontwikkeld met de software van Mijnwebwinkel.nl. Voor het behandelen van bestellingen, zijn bepaalde gegevens nodig. Zoals jouw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, daarnaast bewaren wij de inhoud van je bestelling. Deze gegevens worden bewaard op een beveiligde server van Mijnwebwinkel en gebruikt om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om je bestelling te verwerken en versturen, zonder deze gegevens kun je geen bestelling plaatsen.

Je gegevens worden na het afronden van je bestelling niet meer gebruikt, m.u.v. administratieve doeleinden die nodig zijn voor de bedrijfsvoering van Koosje Design. Je gegevens worden nooit door ons verkocht aan derden. Je gegevens zijn niet toegankelijk voor derden, tenzij dit nodig is voor onze bedrijfsvoering. Jouw gegevens worden, met betrekking tot onze bedrijfsvoering, alleen gebruikt door de volgende partijen:

  • Mollie
    Betaal je jouw bestelling via Ideal, dan worden jouw gegevens doorgestuurd naar Mollie. De volgende gegevens worden door Mollie gebruikt: je bankrekeningnummer, IP-adres, internetbrowser en apparaat type. In sommige gevallen een voor- en achternaam, In sommige gevallen,  adresgegevens, in sommige gevallen, informatie over het product of de dienst die door u werd afgenomen bij onze klant, overige persoonsgegevens welke je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch. Deze gegevens worden volgens een wettelijke termijn 5 jaar bewaard. Mollie deelt jouw gegevens met derden als dit noodzakelijk is voor de dienstverlening. Je gegevens worden door Mollie altijd beveiligd en vertrouwelijk behandeld.
     
  • PostNL
    Wij gebruiken PostNL om adreslabels aan te maken, zodat wij de bestelling kunnen versturen. Het daadwerkelijk uitvoeren van de leveringen gebeurt door PostNL. Jouw naam en adres, worden doorgegeven aan PostNL om dit proces te kunnen uitvoeren.
     
  • Mijnwebwinkel.nl 
    Dit is waar alle bestellingen worden opgeslagen. Via dit systeem krijg jij een factuur van je bestelling en houden wij de administratie op orde. Jouw naam, adres, e-mailadres en de details van je bestelling worden in dit systeem gedeeld. Deze gegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Mijnwebwinkel.nl heeft de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen om jouw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik. Mijnwebwinkel is tot geheimhouding verplicht en behandelt jouw gegevens vertrouwelijk. Mijnwebwinkel gebruikt deze gegevens niet voor andere doeleinden. Er is een overeenkomst getekend tussen Koosje Design en Mijnwebwinkel om jouw privacy te waarborgen.
     
  • Huijsmans administraties
    Onze boekhouder kan al onze administratie inzien, daarmee ook jouw naam, adres, e-mailadres en details m.b.t. je bestelling. Huijsmans gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het verwerken van onze boekhouding. Ook is Huijsmans tot geheimhouding verplicht en behandelt jouw gegevens vertrouwelijk.
     
  • WebwinkelKeur
    Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door u opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te berschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen, met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens, zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

  • Google Analytics
    Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten op 16 mei 2018, daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Mits jij de Cookies van onze webshop niet accepteert, meer hierover lees je bij Cookies.

Cookies
Koosje Design maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat tijdens het bezoeken van de site op jouw laptop, computer, telefoon of tablet wordt opgeslagen. Koosje Design gebruikt functionele cookies om de site optimaal te laten werken. Zo wordt bijvoorbeeld de inhoud van je winkelmandje vastgesteld, zonder kun je niet shoppen. Daarnaast worden Analytische cookies gebruikt om bezoekersstatistieken bij te houden. 

Cookies uitzetten
Je kan ervoor kiezen om alle cookies te weigeren en verwijderen of het gebruik van cookies helemaal uitzetten in je browser. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Wijzigingen in ons privacybeleid
Wanneer onze website, producten of diensten wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. 

Inzage en wijzigen van uw gegevens 
De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard. Als klant heb jij recht op inzage, correctie, verwijdering (na bewaarplicht) en het meenemen van deze gegevens. Wil je hier meer informatie over, wil je bezwaar maken of heb je vragen over de waarborging van jouw privacy, neem dan gerust contact met ons op (zie hiervoor de gegevens onderaan deze pagina).

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Vragen en feedback

Wij doen er alles aan om aan dit privacybeleid te voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je hier contact met ons opnemen, of gebruik de volgende gegevens:

Koosje Design
Castiliëstraat 27
6663 NT LENT
Info@koosjedesign.nl

Ben je niet tevreden over hoe Koosje Design met jouw gegevens omgaat, dan is er ook altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

© 2017 - 2019 Koosje Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.