CUSTOM MADE

 

PARTICULIER

Wil je de voor- en achterkant van een invulboek volledig customizen? Dat kan! Er zijn grote oplagen nodig, het kan gewoon per enkel exemplaar worden aangevraagd.

NEGEN MAANDEN DAGBOEKJE GROTE ZUS
Er kwam bijvoorbeeld een moeder bij mij met de vraag of het Mijn kletspraatjes invulboek een speciale voor- en achterkant kon krijgen voor haar dochter. Ze was op zoek naar een soort negen maanden dagboekje voor de grote zus to-be van een broertje of zusje. Op basis van deze wens heb ik deze custom voor- en achterkant voor de inhoud van het Mijn kletspraatjes boekje gemaakt!

  

HERINNERINGSBOEKJE STIL GEBOREN
Een andere vraag die mij enorm raakte was of ik een herinneringsboekje kon maken voor twee stil geboren meisjes. Wederom is hiervoor het kletspraat boekje als inhoud gebruikt en heb ik voor deze mama een custom voor- en achterkant ontworpen.

  

 

BEDRIJVEN

Wil je zakelijk iets cadeau doen aan klanten of bijvoorbeeld een zwangere werknemer? Het is mogelijk om de voor- en achterkant van de invulboeken geheel naar wens te maken!

Wil je bijvoorbeeld als bedrijf invulboeken cadeau doen en daar een eigen titel op laten zetten, of wil je graag het logo van jouw bedrijf achterop? Geen probleem, qua aanpassingen van de voor- en achterkant van de boekjes is (bijna) álles mogelijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEEM CONTACT OP!

Heb je interesse in een invulboek met volledig op maat gemaakte voor- en achterkant? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken! Contact opnemen kan direct via een e-mail naar info@koosjedesign.nl of klik hier.

 

© 2017 - 2021 Koosje Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel